Juist nu! Samen sterk!

Professional
Afro
Latin
Dance
Association

De huidige crisis laat
eens te meer zien wat
het belang is van
gezamenlijk optrekken
én van de eigen
positie versterken.
#paldactie #paldaworks

De huidige crisis laat eens te meer zien wat het belang is van gezamenlijk optrekken om de gemeenschappelijke belangen te behartigen, en niet alleen op het gebied van het heropenen van dansondernemingen in corona tijden.

Palda stelt zich tot doel de kwaliteit van de Afro Dans Professional te verbeteren, de creativiteit als ondernemer en danser te stimuleren, het beroep te professionaliseren en de zichtbaarheid te vergroten door als collectief naar buiten te treden. Daarnaast neemt Palda door haar activiteiten bij de dansondernemer belangrijke zorgen weg. Het lidmaatschap van de belangenorganisatie is dan ook van grote waarde voor elke Afro Latin Dansondernemer.

Palda maakt zich sterk voor iedereen die van Afro Latin Dansen zijn werk maakt.
Dat is geen slogan, dat is een belofte.

“Als ZZP-er heb ik verschillende opdrachtgevers. Mijn voornaamste inkomstenbron – het geven van entertainment dansworkshops aan bedrijven en aan middelbare scholen – is abrupt stopgezet door corona. Het is goed dat PALDA er is om mij te helpen met nieuwe ideeën en door haar netwerk!”

Sederick Blommestijn Short

Lid Kerngroep

“Ik heb gekozen voor ‘samenwerking’ binnen de Afro Latin scène en mijn verbindersziel gepassioneerd actief gemaakt binnen Palda
Ons team maakt zich sterk voor alle Afro Latin dansondernemers, showdansers/teams, wedstrijddansers en free lancers. Toegespitst op deze specifieke groep maakt Palda van starter tot ervaren professional talloze kortingen, lidmaatschappen, app, hulp, materiaal, netwerk, bemiddeling, opleidingen en nog veel meer waar….!!!!!
Lees je in en wordt lid.
Together unite ❤️”

Mechteld Sterk

Lid Kerngroep

“Ik zet mij in voor Palda omdat ik geloof in de kracht van samenwerking. In de afgelopen jaren ben ik actief betrokken bij verschillende evenementen in Nederland, diverse salsa congressen, hosten, boeken en begeleiden van artiesten. En met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer deel ik nu graag mijn kennis met de Afro Latin dance scène. Alleen ga je sneller maar samen kom je verder.”

Soeniel Bhawanibhiek

Lid Kerngroep

“Palda maakt het mogelijk om jouw bedrijf met minder zorgen te sturen. Wat dacht je van een geweldige app, waarin je jouw hele administratie kwijt kan, waar mensen zich voor de lessen kunnen aanmelden en nog veel meer. Hiernaast ook de mogelijkheid om op de hoogte te kunnen blijven en bij te kunnen scholen of aan wedstrijden mee te doen. Dit zijn maar enkele voorbeelden om bij ons aan te sluiten. Omdat je samen sterker bent, omdat je met z’n allen meer kan bereiken. Meld je dus nu aan!”

Sandra Maugeri

Lid Kerngroep

“Ik weet het nog goed… Ineens was ik eigenaar van een grote, gerenommeerde dansschool. Dansen kon ik wel, lesgeven ook, maar de rest?
Administratie, horeca, leveranciers, regelgeving, reclame, BUMA, verzekeringen… Het was allemaal nieuw.
Met vallen en opstaan heb ik geleerd. Was er toen maar een PALDA geweest!

Annetje Riel

Initiatiefneemster